سس تند جامائیکایی


جرک قسمت مهمی از تاریخ جامائیکا است که از اواسط قرن هفدهم و احتمالاً حتی پیش از آن آغاز

شده است. در کشور جامائیکا سس جرک برای طعم‌دار کردن انواع گوشت استفاده می‌شود اما غیر از

آن ، استفاده از ادویه معروف جرک نیز برای پخت و پز انواع غذاها بسیار رایج است و

بخشی از فرهنگ غذایی جامائیکا محسوب می‌شود. پیشکادمی در مطلب بعدی شما را با

دستورالعمل تهیه ادویه جامائیکایی جرک نیز آشنا می‌کند.

اما سس تند جرک که در طبخ مرغ و گوشت بسیار کارآمد است ، خیلی آسان و سریع تهیه می‌شود.

شما می‌توانید این سس تند و جذاب جامائیکا را در خانه تهیه کنید و برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت

از طعم اصیل آن بهره بگیرید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید!

 

مواد لازم

1/2 فنجان فلفل دلمه‌ای 

1/2 فنجان شکر قهوه ای

2 دسته پیازچه

6 تا 8 حبه سیر

4 تا 6 عدد فلفل اسکاچ یا هر فلفل تند دیگری (همراه با دانه‌ها پودر شده)

2 قاشق غذاخوری سس سویا

1 قاشق غذاخوری آویشن خشک (یا 2 قاشق غذاخوری برگ تازه آویشن)

1 قاشق چایخوری دارچین

1/2 قاشق چایخوری جوز هندی

نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه

 

دستورالعمل تهیه

 فلفل دلمه‌ای ، شکر قهوه ای ، پیازچه ، حبه‌های سیر ، فلفل تند ، سس سویا ، آویشن ، دارچین ، جوز هندی ، نمک و فلفل را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

 

گوشت مورد نظر خود را با سس جرک جامائیکا طعم‌دار کنید و برای چند ساعت آن را سرپوشیده در یخچال قرار دهید.

آشپزی در مشهد با پیشکادمی 

سس تند جامائیکایی