سس تند جامائیکایی
جرک قسمت مهمی از تاریخ جامائیکا است که از اواسط قرن هفدهم و احتمالاً حتی پیش از آن آغاز
شده است. در کشور جامائیکا سس جرک برای طعمدار کردن انواع گوشت استفاده میشود اما غیر از
آن ، استفاده از ادویه معروف جرک نیز برای پخت و پز انواع غذاها بسیار رایج است و
بخشی از فرهنگ غذایی جامائیکا محسوب میشود. پیشکادمی در مطلب بعدی شما را با
دستورالعمل تهیه ادویه جامائیکایی جرک نیز آشنا میکند.
اما سس تند جرک که در طبخ مرغ و گوشت بسیار کارآمد است ، خیلی آسان و سریع تهیه میشود.
شما میتوانید این سس تند و جذاب جامائیکا را در خانه تهیه کنید و برای طعمدار کردن مرغ و گوشت
از طعم اصیل آن بهره بگیرید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید!
مواد لازم
1/2 فنجان فلفل دلمهای
1/2 فنجان شکر قهوه ای
2 دسته پیازچه
6 تا 8 حبه سیر
4 تا 6 عدد فلفل اسکاچ یا هر فلفل تند دیگری (همراه با دانهها پودر شده)
2 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری آویشن خشک (یا 2 قاشق غذاخوری برگ تازه آویشن)
1 قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری جوز هندی
نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه
دستورالعمل تهیه
فلفل دلمهای ، شکر قهوه ای ، پیازچه ، حبههای سیر ، فلفل تند ، سس سویا ، آویشن ، دارچین ، جوز هندی ، نمک و فلفل را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید.
گوشت مورد نظر خود را با سس جرک جامائیکا طعمدار کنید و برای چند ساعت آن را سرپوشیده در یخچال قرار دهید.
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است